lördag 3 maj 2008

Rapport från RÅ: Efterfesten

Gödselstacken kan nu rapportera direkt från Riksårsmötet (RÅ) i Värmland.
Under natten som gått har många partikamrater fått lite extra innanför västen.
Emma Westergren, förbundssekreterare i Sverigedemokratisk Ungdom, klassar numera lätt ut tungviktaren Sten Andersson i klassen ”Kast med liten 75:a”. Emma fortsatte själv in på småtimmarna.
På lördagsförmiddagen rapporteras det från RÅ att Emma är lite risig och kanske inte håller måttet när SDU ska ha sitt förbundsstyrelsemöte.

Emma har en förkärlek till mysiga hemmahos-fester och har börjat tröttna på krogen. En utekväll i hemstaden Malmö nu i veckan fick hon en öl hälld över sig. Och vem kommer inte ihåg när hon blev nekad inträde på en annan Malmökrog.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Numera säger vi inte "Skål!" utan "Vive la France!"

Kvalle i Mossatresk

Anonym sa...

hohoho ... jag tror snarare är något i stil med "eeee schhh öööö FRAAAANKRIKEEEEE!!!"

Anonym sa...

http://www.tommy.funebo.se/?p=3846

Anonym sa...

"Liten 75:a", blir inte det en kvarting det?

TK sa...

Tycka vad man vill om dig men se för guds skull till att få alkohol förbjudet innan du försöker få förtäring av det bannlyst.

Anonym sa...

fan, ska hon vara vår förbundssekreterare.

man blir bara ledsen och besviken. Nog visste man att det finns ett gäng gamla alkolister i partitoppen men att vi även hade det i ungdomsförbundet .... den enda glädjen jag ser man kan ha av den här bilden på emma är i sammanhang där förespråkar nykterism ... bilden kan nog med fördel säljas till IOGT/NTO och användas med dågon fin bildtext som "visste du att den här senila gamla tanten bara är 25 år - vill du fortsätta vara smart, snygg och ung så dumpa spriten"

TK sa...

Oj vilka I-landsintriger. Behöver man inte oroa sig för mat och husrum så kan man ju alltid spendera sin tid med att hitta på saker om politiska motståndare. Herregud, anmäl er som frivilliga hos Röda Korset eller nåt så ni gör något konstruktivt.

Anonym sa...

Vilken vacker kroknäsa hon har!

 
Creeper MediaCreeper Blogg listad på Bloggtoppen.se