torsdag 23 april 2009

Hur lyckas han vara kvar?

Mannen med fler liv än en katt. Samuel "Mohammed Gharachorloo" Älgemalm har återigen trampat i klaveret när han istället borde ta det piano. 
Älgemalm har lyckats med det mesta och har fortfarande fått stanna kvar i partiet, när utrensningarna annars går hårdare åt än en hyvel mot en herrgårdsost vid frukostbordet. 
Även denna gång verkar han kunna klara sig när partiets vakthundar rycker ut. 
"Sanningen är det största anledning till ökade missbruket är mångkulturella inverka. (sorl) JO! Så kolla så polisens rapport, det är invandrare som ligger bakom det, det dom flesta är invandrare."
Det hävde Samuel Älgemalm (SD) ur sig vid Växjö kommunfullmäktige i går när politikerna debatterade det ökade narkotikamissbruket bland ungdomar i kommunen. 
Det är dock oklart vilken rapport som Älgemalm hänvisar till. När Sveriges Radio försöker ta reda på det kastar Älgemalm på luren efter att ha hoppat och skrikigt som en sexåring. 

Under eftermiddagen kommer beskedet från partitoppen med partiets mediepitbull i spetsen. Där har Mattias Karlsson skrivit ihop en text om att Älgemalm inte menade det riktigt så... framförallt ska det vara "ett påstått rasistiskt uttalande" när Karlsson sen griper efter halmstrån som vanligt och kastar in ett gäng rapporter i pressmeddelandet. 
Framförallt eftersom BRÅ rapporten som det hänvisas till också ges mängder till förklaringar varför invandrare skulle vara överrepresenterade i statistiken. Men nu är det ju inte det. Rapporten är inte baserad på faktiska brott, utan på anmälda brott. Problemet visar sig ganska lätt eftersom polisen måste ta in alla anmälningar. Det vill säga om en person uppger för polisen att den blivit utsatt för en gruppvåldtäkt utförd av invandrare hundra gånger så måste polisen ta upp anmälan och föra in det i statistiken.  
"I ett e-mail till Sveriges Radio Kronoberg skriver partiets presschef Mattias Karlsson att partiet efter Älgemalms klargörande anser att saken nu är utagerad och man kommer inte att vidta några disciplinåtgärder."
Samuel Älgemalm lyckas klamra sig fast igen. Men det kan ju inte vara så att partiet inte skulle klara sig utan Älgemalm. Eller? 

Under mandatperioden har han gjort sig känd i media ett antal gånger. Dels för att inte gillar det här med religionsfrihet. Dels för att han gillar funktionen copy + paste, problemet är bara när man kopierar en text som man tycker är bra från en nazistisk hemsida... Dessutom avslöjades det innan valet 2006 att Samuel Älgemalm dömts för bedrägeri, han hade lyckats bidragsfuska och lurat till sig pengar både från Försäkringskassan och Socialförvaltningen. Om inte detta skulle vara nog har han tidigare stått i fullmäktige i Växjö och tackat sin lyckliga stjärna att det inte finns så mycket judar i Växjö. Gödselstacken tror att Bröderna Ekeroth och Björn Söder hoppade av glädje samtidigt som William Petzäll lär ha brustit ut i skönsång. 




En del av dagens skörd: 

Om Facebook-gruppen "Utvisa Samuel Älgemalm!" får fler medlemmar återstår att se. 

Uppdatering: 
Älgemalm känner sig kränkt och missförstådd i en lätt humoristisk artikel i Smålandsposten. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du och politiskt korrekta vänstermuppar borde istället för att uppröras över Älgemans klarsynta och rättframma problematisering istället ägna er åt att förfasas över hur mycket mer kulturberikade vi blir.

Sverige har tagit emot alldeles för många flyktingar, fler än vi klarar av att ge en meningsfull framtid utan bidrag. Men sånt skiter väl du in va?

Idiot!

Gödselstacken sa...

På anmodan kommer Gödselstacken ägna lördagen åt att förfasas. Främst över klåpare till kommunpolitiker, därefter bidragsfuskande kommunpolitiker.

Anonym sa...

Att han får vara kvar, fast han är så oskicklig beror naturligtvis på att han är invandrare och f.d. muslim. Ett gott alibi för SD; Ni kallar oss rasistiska, men titta vi har invandrare i våra led! Problemet blir ju, att någon som inte är rasist, enkelt kan se att individen ifråga är ohederlig och inkompetent. Det är ju här själva skiljelinjen går, ska man bedöma människor efter deras handlingar, eller deras härkomst.

 
Creeper MediaCreeper Blogg listad på Bloggtoppen.se