torsdag 13 augusti 2009

Har vi hört den förut?



Muslimerna tar över Sverige, de tränar spioner/terrorister i moskéerna, invandringen kostar 300 miljarder per år, det kommer tiotusen tyska läderbögar.... har vi hört det förut? Rasisterna på 80-talet var inte särskilt begåvade.
Sverigedemokraterna är ett parti som röjt i marginalerna av folkets stöd sen de startade för över 20 år sen, i det senaste EU valet var det till exempel 96,73 % av det svenska folket som inte ville att SD skulle företräda dem. Men sedan starten 1988 kan man tycka att de borde ha blivit smartare och ha bättre argument än filmen ovan. Men nej.

Den publicerades nu i veckan på SD-paret Carina Herrstedt och Stefan Olssons blogg. Ren skrämselpropaganda och utan argument. Man kan tycka att två kommunpolitiker varav en sitter i partistyrelsen borde ha bättre omdöme.
Ett parti som vill verka seriöst och sitta i riksdagen borde väl ändå anstränga sig lite mer. Inga riksdagspartier lägger väl upp halvtaskiga youtubeklipp med stulna bilder?

Men Herrstedt och Olsson spelar väl i en egen division. Det har ju gjort tvivelaktiga saker för med sin blogg. Bland annat har de dömts för förtal i Lunds Tingsrätt (FT3762-07). Herrstedt belönades med en plats i Sverigedemokraternas partistyrelse trots att SD påstår sig ha nolltolerans mot brott.
Snart kör de väl på odla potatis i parketten och påhittade lyxbidragsgrejerna också?


Inga kommentarer:

 
Creeper MediaCreeper Blogg listad på Bloggtoppen.se